Monday, December 10, 2007

Shrimp time


Am cumparat o jumatate de kg de creveti, eu le-am smuls capul ca ma enervau mustetile. Reteta am gasit-o pe net, asa ca mi-am zis sa incercam sa vedem ce iese.


O cana de smantana Tnuva, sa traiasca. Am decis ca Tnuva este marca cea mai ok de pe piata noastra. Intre Napolact si Tnuva alegem Napolact dar azi optam pentru Tnuva.

Patrunjel tocat.
O jumatate de cana de vin alb.
Usturoi cam trei catei, a curatat mama ca pe mine ma enerveaza un pic mirosul.
Se trag in unt crevetii pret de o vreme. Inainte de asta am trantit ustoroiul tocat marunt.
Se adauga apoi vinul, se la sa sa fiarba, apoi se pune o cana de smantana. eu pun totul din ochi, nu imi place sa masor.

Cand e gata totul se "pescuie" crevetii si se pun intr-un vas frumos, japonez:))

Se mai fierb o vreme.

Se presara patrunjel si gata! Shrimp time!!

No comments: