1-1/3 cani faina-
1 cană de cereale de orez crocant, zdrobit grosolan
2 linguri plus 1 / 2 cana zahar, divizat
3 lingurite praf de copt
1 / 2 linguriţă de sare
1 / 4 ceasca unt cu aromă de scurtare
1 / 2 cana lapte
1 lingurita scortisoara
1 / 4 ceasca de unt, topit
Într-un castron mare, combinati faina, cereale, 2 linguri de zahăr, praf de copt si sarea; tăiat în scurtarea până când amestecul se aseamănă cu firimiturile de grosier. Se amestecă laptele doar până la umezită. Forma în 1-in. bile.
Într-un castron de mică adâncime, combinati scorţişoară şi zahăr rămase. DIP bile în unt, apoi se ruleaza în scorţişoară-zahăr.
Aranjaţi într-un singur strat într-un 8-in. rundă tava de copt. Se coace la 425 ° pentru 15-18 minute sau până când scobitoare iese curata. Randament: 6 portii (2-1/2 duzina).
e geniala traducerea de la google, nu mai pot de ras:))
2 linguri plus 1 / 2 cana zahar, divizat
3 lingurite praf de copt
1 / 2 linguriţă de sare
1 / 4 ceasca unt cu aromă de scurtare
1 / 2 cana lapte
1 lingurita scortisoara
1 / 4 ceasca de unt, topit
Într-un castron mare, combinati faina, cereale, 2 linguri de zahăr, praf de copt si sarea; tăiat în scurtarea până când amestecul se aseamănă cu firimiturile de grosier. Se amestecă laptele doar până la umezită. Forma în 1-in. bile.
Într-un castron de mică adâncime, combinati scorţişoară şi zahăr rămase. DIP bile în unt, apoi se ruleaza în scorţişoară-zahăr.
Aranjaţi într-un singur strat într-un 8-in. rundă tava de copt. Se coace la 425 ° pentru 15-18 minute sau până când scobitoare iese curata. Randament: 6 portii (2-1/2 duzina).
e geniala traducerea de la google, nu mai pot de ras:))
2 comments:
Actually i didn't understand your language but tried to make your recipe at home. It was awesome recipe. Measurements provided in ingredients
worked perfect. Thanks for your great post.
:) i'm happy you like it.
Post a Comment