Ina zice ca nu e frumos sa pui asa niste poze fara sa povestesti ce se afla in spatele unui fel de mancare. Asa ca pentru viitor promit sa adaug retete pentru cele fotografiate.
Ardei copti rosii gazduind o felie de feta. La gratar.
Ardei se coc ca pentru ..salata de ardei copti. Se curata de "piele" si seminte, se aseaza o felie de feta inauntru (merge si cu telemeau noastra de Huedin) si se aseaza pe gratar cate 1-2 min pe fiecare parte. Se aseaza pe un plateau, se stropescu cu ulei de masline si un puf! de otet, se arunca oregano cat prinzi intre doua degete, de doua ori apoi sare, piper. Se servesc fierbinti ca sa se intinda branza aia topita.
Ca sa fiu sincera cred ca mai rapid e sa cumparati ardei copti rosii - din aia la borcan (am vazut la Nic, supermarket). Rapid in caz de oaspeti zic. Oricum cine coace la ardei pe caldurile astea feteleor?!
No comments:
Post a Comment